Digitala premium  lösningar.

Framtidssäkra ditt företag genom att öka ditt digitala skydd, säkerhet och tillgänglighet med våra betrodda tjänster inom digital IP management, e-post- och webbsäkerhet, Anycast DNS och digitala certifikat. 

Image

Oöverträffad expertis och erfarenhet

Med över 20års erfarenhet av digital säkerhet och domänhantering erbjuder vi de bästa produkterna och tjänsterna för att tillgodose företagens digitala behov.

Våra tjänster

Digital IP Management

Registrera, förvärva och skydda dina domännamn på ett effektivt sätt. Vi erbjuder tjänster inom domännamnsförvaltning, global domännamnsregistrering, konsolidering av domännamn, domännamnstvister, domännamnsförvärv, domännamnssäkerhet & digitala varumärkesskydd.

Läs mer

Premium Anycast DNS

Vi erbjuder fullt managerad eller sekundär rock-solid DNS-tjänst (Domain Name Systems) med 100% upptid globalt som ger dig total kontroll, tillgänglighet och skydd för dina domäner. Vi garanterar branschledande säkerhet och motståndskraft mot DDoS-attacker och sömlöst underhåll av alla dina namnservrar och datauppsättningar, vilket leder till en slutanvändarupplevelse i särklass.

Läs mer

E-postsäkerhet

Utan ordentligt skydd för din företagskommunikation på plats är det inte längre en fråga om du blir hackad, utan snarare när. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för e-postsäkerhet, inklusive DMARC, BIMI och Mailscreen, som hjälper dig att legitimera och skydda din företagskommunikation, skydda dina domännamn från missbruk och öka varumärkets visibilitet & säkerhet.

Läs mer

Certifikat

Gör dina transaktioner online säkra med certifikat. Överför data privat och stärk förtroendet för din digitala identitet och varumärke för att visa dina kunder att du prioriterar deras digitala säkerhet. Vi erbjuder SSL certifikat, kodsigneringscertifikat, VMC och certifikat för digitala identiteter.

Läs mer

Webbsäkerhet / DDoS-skydd

En tjänst för samlad säkerhet utan kompromisser för webbplatser, applikationer och API:er. Webscreen ger användarna heltäckande brandvägg för webbapplikationer, bot-mitigering, API-säkerhet och DDoS-skydd. Den användarvänliga tekniska tjänsten skannar efter, mitigerar och håller dig informerad om cyberhot samt ger dig full insyn och kontroll med möjligheter till automation.

Läs mer

Testa ditt företags hälsostatus online

Alt Text

DNS Test

Är dina domäner anslutna globalt?
Testa nu
Alt Text

DMARC Test

Är din domän utsatt för e-posthot?
Testa nu
Alt Text

BIMI Test

Kan dina kunder lita på äktheten på dina mail?
Testa nu

Excedo kommer att utföra en avancerad hälsoundersökning av din DNS med Excedo Zonemaster. Som en bonus får du en bättre förståelse för hur domännamnssystemet (DNS) fungerar. När en domän (även kallad zon) skickas till Excedo Zonemaster, undersöker Excedo Zonemaster domänens tillstånd från början till slut.

Detta görs genom att Excedo Zonemaster undersöker DNS från roten (.) till TLD (toppdomän, till exempel .se), och sedan slutligen genom DNS-servrarna som innehåller information om den angivna domänen (till exempel excedo.se).

Excedo Zonemaster kan även utföra andra tester, som att kontrollera DNSSEC-signaturerna, att olika värdar kan nås och att IP-adresserna är giltiga. Allt för att se till att din domän fungerar så bra som möjligt.

Hälsokontrollen är kostnadsfri och du får svar på din e-post inom 5 minuter.

Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i ditt domännamn.

Excedo kommer att utföra ett avancerat säkerhetstest för att kontrollera om din domän är DMARC-skyddad. Säkerhetskontrollen kommer att tala om för dig om din domän är skyddad mot nätfiske, spoofing och missbruk genom att analysera SPF, DMARC och DKIM för domänen. Du får snabb insikt i om du behöver vidta någon åtgärd eller om domännamnet är skyddat. 

 Säkerhetstestet är kostnadsfritt och du får svar på din e-post inom 5 minuter.

Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i ditt domännamn utan prefix.

Testa BIMI för din domän och kontrollera status för dina framsteg i införandet. 

 Först analyserar BIMI-testverktyget om innehållet i din BIMI-pekare är giltigt. Därefter analyserar den din DMARC-pekare utifrån den rekommenderade policyn (karantän eller reject). Slutligen granskar den VMC-certifikatet: existerar det och är det giltigt? 

 BIMI-testet är kostnadsfritt och resultatet skickas till dig per e-post inom 5 minuter.

Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i ditt domännamn.

24/7/365 

Excedo levererar kontinuerlig drift med skydd mot cyberhot och obegränsad tillgång till vårt team av erfarna experter.

Kundsektorer vi är specialister på

Enterprise

Stora företag med komplexa lösningar och många intressenter involverade.

Myndigheter

Nationella styrande verksamheter med behov av etablerade och säkra lösningar.

Kommuner

Kommuner som söker effektiva tjänster levererade av en svensk leverantör.

SMB

Små och medelstora företag - från nystartade företag till större och etablerade varumärken.  

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig?

Vårt team av experter erbjuder kundanpassade lösningar för hanteringen av domännamn och innovativa digitala säkerhetsstrategier och tjänster för att ditt företag ska lyckas digitalt - både nu och i framtiden.

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Please specify your position in the company
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer.
Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Vänligen ange datum då du önskar att bli kontaktad.

0

Ogiltig inmatning

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.