Digital IP Management

Din one-stop-shop för alla tjänster relaterade till domännamnshantering

Är du intresserad av ett domännamn som någon annan äger? Ska du starta ett onlineföretag? Kanske undrar du hur du bäst skyddar ditt företagsnamn och varumärken globalt. Excedo erbjuder tjänster inom Digital IP Management som ger dig kontroll och trygghet i vetskapen om att ditt företag är skyddat digitalt.

Domännamnsförvaltning

Att hantera domännamnsportföljer kan vara utmanande – men samtidigt är det viktigt och absolut nödvändigt för att företag ska fungera. Excedo kan hjälpa dig att registrera, förvärva och skydda dina domännamn på ett effektivt och strömlinjeformat sätt.

Hantera mina domännamn

Global registrering av domännamn

Att registrera rätt domännamn (eller online-adress) ökar möjligheten till att bli hittad online där dina produkter och tjänster erbjuds. Registrera och säkra de domännamnnamn du behöver nu och för framtiden med hjälp av Excedo.

Registrera mina domännamn

Konsolidering av domännamn

Känner du dig överväldigad av komplexiteten att hantera transfers av domännamn? Är du orolig över att orsaka driftstörningar eller nedtid för företagets webbplats och e-post? Låt oss hjälpa dig.

Konsolidera mina domännamn

Domännamnstvister

Varumärkesintrång digitalt ökar snabbt, vilket resulterar i konsekvenser för företag som har närvaro online. Upprätthåll ditt domännamnsskydd och säkra dina varumärken digitalt, var du än är i världen.

Upprätthåll mitt skydd

Domännamnsförvärv

Du har precis hittat det perfekta domännamnet för ditt företag - men det är redan taget! Vårt engagerade team är experter på eftermarknaden för domännamn och hjälper dig att säkra och köpa det perfekta domännamnet.

Förvärva önskade domännamn

Domännamnssäkerhet

Ditt företags domännamn är verksamhetens mest värdefulla digitala tillgång. Öka säkerheten för din domän, företagets e-post och kommunikationssystem mot cyberattacker för att skydda ditt varumärkesrykte och undvika ekonomiska konsekvenser.

Öka säkerheten för mina domännamn

Digitala varumärkesskydd

Vilket är det bästa sättet att säkra ditt företags rykte och ekonomi? Skydda ditt företag mot bedräglig aktivitet inklusive: cybersquatting, typo-squatting, domän-spoofing och identitetsstöld.

Skydda min varumärken

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.