Domännamnsförvaltning

Proaktivt varumärkesskydd

Hanteringen av domännamnsportföljen är en av de mest utmanande (men viktigaste) funktionerna i en organisation. Ansvaret delas ofta mellan funktionsområden som digitala team (branding/marknadsföring), IP- och IT-chefer. Ett företags digitala identitet är beroende av de domännamn som verksamheten registrerar, förvärvar, skyddar och förvaltar i sin portfölj.

Vi är stolta över att vara experter inom domännamnsförvaltning. Vi kan hjälpa dig att ta kontroll, skydda, hantera och förvalta din domännamnsportfölj globalt. Våra kundansvariga hjälper dig att utveckla en domännamnsstrategi baserad på företagets behov, med kunskap om aktuella trender, hot och möjligheter inom den globala arenan för domännamn.


Excedos domännamnsförvaltning eliminerar utmaningar och möjliggör ett mer proaktivt tillvägagångssätt för att skydda dina varumärken digitalt.
Image

Global domännamnsportfölj

Alla domäner relaterade till din verksamhet hanteras på ett ställe, inklusive hanteringen av domäner som kan delas mellan flera funktionsområden.

Strategisk rådgivning

Få hjälp av en expert inom området för domännamn och digitala IP-tillgångar.

Juridiskt ägande

Ser till att domäner ägs av rätt juridisk person för att säkra kontroll och rättigheter till dina digitala IP-tillgångar.

Dedikerad Client Manager

Att lära känna din verksamhet är nyckeln för att ge strategisk rådgivning utifrån dina behov.

Kostnadskontroll och fakturering

Centraliserad hantering som möjliggör enklare administration, samt kostnadskontroll för företagets domännamnshantering. Faktura i stället för att betala med kreditkort.

Garanti och domännamnsförnyelser

Excedo övervakar dina domännamn och försäkrar att de förnyas och förblir aktiva.

Hantering av åtkomstkontroll

Ge intressenter av domännamn olika nivåer av behörighet för att säkerställa synlighet, samt begränsa tillåtna åtgärder enligt verksamhetens struktur och krav.

Online Portal

Tillgång till din domännamnsportfölj via en online portal.

Din partner inom Digital IP Management

Excedo kan hjälpa dig att skapa en heltäckande domännamnspolicy och domänstrategi som täcker behovet för ditt domännamnsskydd. Dessutom kan vi hjälpa dig att ta fram interna policydokument som hanterar struktur för intern åtkomst för teknisk förvaltning av domännamnen, anger vem som får göra vad.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din domännamnshantering?

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Please specify your position in the company
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer.
Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Vänligen ange datum då du önskar att bli kontaktad.

0

Ogiltig inmatning

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.