Global domännamnsregistrering

Säkra din onlineverksamhet

Att registrera rätt domännamn ökar chansen att besökare hittar till dig online där dina produkter och tjänster erbjuds. Registrering av domännamn kan också vara proaktiv och ha som ändamål att hindra andra från att göra intrång på ditt varumärke. Excedo kan hjälpa dig att registrera domännamn över hela världen. Vi täcker samtliga delar från generiska toppdomäner som .com, nyare gTLD:er som .online samt alla tillgängliga landsspecifika TLDer som .se.

Förutom att bestämma vilka domäner som ska registreras, säkerställer Excedos process för registrering att dina domännamn blir registrerade med korrekt juridisk ägarinformation och att dina domännamn har rätt innehavare från start. Vi samordnar alla aspekter under registreringsprocessen och ser till att administrativa krav och krav på dokumentation som ställs av den specifika toppdomänen uppfylls och utväxlas på rätt sätt.

Det finns många landsspecifika toppdomäner som begränsar möjligheten att registrera ett domännamn i toppdomänen. De ställer krav för registrering som måste uppfyllas som lokal närvaro i landet genom företagsregistrering, medborgarskap eller varumärkesregistrering. 

Excedo erbjuder tjänsten lokal närvaro för de flesta toppdomäner med specifika registreringskrav, vilket innebär att du kan registrera domännamn i länder som du annars inte skulle ha tillgång till.

Våra tjänster

Sök efter nya domäner att registrera i en säker miljö

Se till att ingen "crawlar" din sökning och registrerar domännamnet före dig.

Registrering av domäner i alla tillgängliga toppdomäner globalt

Centralisera din domännamnshantering. Excedo erbjuder registrering av domännamn i alla generiska och landspecifika toppdomäner globalt.

Tillgänglighetskontroller och analyser

Excedo hjälper dig med tillgänglighetsanalyser för ditt företagsnamn och varumärken. Vi gör en fördjupad analys avseende möjligheten att registrera, förvärva eller vid behov vidta rättsliga åtgärder för att kunna få tillgång till de önskade domännamnen.

Proxy- och sekretesstjänster

I de fall när domännamnsägandet måste hållas konfidentiellt erbjuder Excedo Registry-kompatibla proxy- och sekretesstjänster som möjliggör anonymitet. Proxy- och sekretesstjänster är användbara för domännamn som är relaterade till nya namn eller varumärken som ännu inte är offentligt tillkännagivna.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med registrering av domännamn?

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Please specify your position in the company
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer.
Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Vänligen ange datum då du önskar att bli kontaktad.

0

Ogiltig inmatning

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.