BIMI

Visa din logotype när du skickar mail

Vill du göra din företagskommunikation online legitim? Vi erbjuder lösningar för att försäkra dina kunder och leverantörer att du bryr dig om deras digitala säkerhet - så att du kan fortsätta bygga starka relationer.

Ökad säkerhet och tydlighet för ditt varumärke genom BIMI+VMC

Den pågående utvecklingen för att skapa effektiva skydd inom epostkommunikation har nått en ny nivå genom standarderna Brand Indicators for Message Identification (BIMI) och Verified Mark Certificate (VMC).

Dessa standarder kompletterar DMARC och förenar IT-säkerhet och din varumärkesidentitet. Med BIMI och VMC ser e-postmottagare din logotyp i sin inkorg innan de har öppnat mailet. På så sätt kan mottagarna vara säkra på att e-postmeddelanden kommer från dig och ingen annan.

Vad är BIMI?

Brand Indicators for Message Identification (BIMI) är en framväxande e-poststandard som gör det enkelt för företag att visa sitt figurvarumärke i utgående e-postflöden. Genom att införa BIMI kan företag visa sin varumärkesskyddade logotyp för e-postmottagare som använder e-postklienter som stöder BIMI. Mottagaren kommer att se logotypen både direkt i sin inkorg och när mailet öppnas. Detta gör att mottagaren kan känna sig trygg om att e-postmeddelandet är äkta.

Vad är VMC?

Verified Mark Certificate (VMC) är ett säkerhetscertifikat utfärdat till din organisation som tillåter dig att använda din logotyp i ditt införande av BIMI. I samband med processen att utfärda ditt VMC utförs validering av ditt företag, din domän och din rätt att använda logotypen. Det krävs att du har slutfört ditt DMARC införande med rätt säkerhetsnivå samt säkrat rätten till ditt figurvarumärke för att kunna få ett VMC utfärdat till ditt företag.
Image
Image

BIMI testverktyg

Är din domän BIMI redo? Med vårt kostnadsfria BIMI-testverktyg kan du komma i gång med att få e-post som skickas från ditt företag att sticka ut från mängden i en fullsatt inkorg hos mottagaren.

Vårt BIMI-test gör kontroller enligt de senaste specifikationerna. Det är det perfekta verktyget för att hjälpa dig att verifiera om dina publicerade pekare är korrekta. Testet ger dig all information du behöver för att konfigurera BIMI på rätt sätt.

Testa BIMI för din domän och kontrollera status för dina framsteg i införandet.

Först analyserar BIMI-testverktyget om innehållet i din BIMI-pekare är giltigt. Därefter analyserar den din DMARC-pekare utifrån den rekommenderade policyn (karantän eller reject). Slutligen granskar den VMC-certifikatet: existerar det och är det giltigt?

BIMI-testet är kostnadsfritt och resultatet skickas till dig per e-post inom 5 minuter.

Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i ditt domännamn.

Varför använda BIMI och VMC?

Dina kunder kommer att veta att ditt företag tar säkerhet på högsta allvar eftersom du följer senaste säkerhetsstandarderna. E-postmottagarna kan lita på att mail faktiskt kommer från dig.

Säkerheten och leveransgraden för företagets utgående e-postflöden ökar.

Din företagslogotyp kommer synas i kundens inkorg redan innan de har öppnat mailet.

Genomförda studier för tjänsten har visat på en ökad öppningsgrad på e-postutskick med 10%.

Ditt varumärke exponeras mer vilket medför ökad varumärkeskännedom.

Image

Fördelar med att införa BIMI och VMC

För att uppnå högsta säkerhet för din e-post och stärka ditt varumärke behöver du kombinera element från både IT och juridik. Excedo kan hjälpa dig att uppnå detta oavsett vilken av delarna nedan du för närvarande saknar.

Image

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med införandet av BIMI för dina domäner?

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Ange din roll/befattning/position.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer.
Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Vänligen ange datum då du önskar att bli kontaktad.

0

Ogiltig inmatning

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.