Om oss

Ledare inom premiumtjänster för digitala IP-tillgångar och säkerhet online

Excedo erbjuder digitala premiumtjänster för små och medelstora företag, koncernföretag, kommuner och myndigheter. Vi finns i Kista och har en stark lokal och global historik av oöverträffad kundsupport.

Vår mission

Vi hjälper företag att säkra, skydda och hantera sina varumärken online. Vi strävar efter att göra internet till en säker plats för alla. I tider som denna är det inte en fråga om du kommer att bli hackad eller utsatt för missbruk online - utan snarare när (det vill säga om du inte är ordentligt förberedd och skyddad).

Vad vi gör

Oavsett om du vill ta kontroll över din domännamnsregistrering, öka din globala närvaro genom DNS, införa en DMARC-policy, säkra ditt företags e-postmiljö eller legitimera ditt varumärkes onlinenärvaro, så har vi dig täckt.

Vi har haft IT-säkerhet i vårt DNA i över 20 år och utvecklat lösningar inom onlinesäkerhet och förvaltning av digitala IP-tillgångar. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna har vi ett brett nätverk av partners med omfattande global erfarenhet och lokal närvaro inom alla våra fokusområden. Vi är stolta över vårt starka kundfokus och vi strävar efter att vara det självklara valet i arbetet med företags digitala skydd och närvaro.

Vi är baserade i Kista Science City, Stockholm

Kista Science City är ett nav för innovation och utbildning och är Europas ledande IKT-kluster. Excedos kontor ligger brevid teknikpionjärer som Ericsson och IBM, samt ledande forskning som kommer från Kungliga Tekniska Högskolan.

Mer information

Ackrediteringar

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.