Arbeta med oss

Anslut dig till ett team av experter på problemlösning

Excedo erbjuder digitala säkerhetstjänster till myndigheter, kommuner och företag i Skandinavien och globalt. Vi har en "vinn som en" mentalitet och vi strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder, samtidigt som vi prioriterar en förtroendefull och transparent arbetsplatskultur.

Bli en del av vårt team

Är du en expert på problemlösning? Har du en bakgrund inom digital varumärkesstrategi, domäner, DNS, webbsäkerhet, e-postsäkerhet eller DMARC?
Vi söker kollegor som bidrar till vår mission att göra Internet till en säkrare plats.

Skicka in en öppen ansökan i formuläret nedan om du tror att vi kan vara en match för varandra - vi vill gärna höra från dig!

Vad erbjuder vi?

Inom Excedo erbjuder vi kontinuerlig utbildning och personalutveckling, möjligheter till kärriärutveckling. Årliga friskvårdsbidrag och andra hälsoaktiviteter. Möjlighet till flexibel arbetsmodell för hydridarbete på distans.

Vår arbetsplats

Excedos huvudkontor är baserat i Kista, Stockholm. Beläget bara 20 minuter norr om Stockholm med pendeltåg, ligger vi i hjärtat av Kista Science City - ett nav för IT-innovation i norra Europa.

Vårt kontor är utrustat med den senaste tekniken och bekvämligheterna, en bra arbetsmiljö som skapar förutsättningar för vårt team att trivas och leverera bra upplevelser och resultat för våra kunder.

Intresserad av att arbeta med oss?

Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig om vi tror att det finns en potentiell matchning.

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Ogiltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer.
Ogiltig inmatning

0

Ogiltig inmatning

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.