Excedo erbjuder som Cloud Partner till svenska Telavox en smart IP-telefonitjänst som hjälper företag att skräddarsy sina telefonilösningar och skapa förutsättningar för enklare, smartare och mer kostnadseffektiv kommunikation. Tjänsten är flexibel, skalbar och går att anpassa till alla typer av verksamheter. Excedos certifierade tekniker hjälper ditt företag att komma igång och skapa en lösning anpassad för din verksamhet. Ni kan därefter antingen administrera lösningen helt själva, eller outsourca all administration och förvaltning till Excedo.

MÅNGA MÖJLIGHETER

Licenser istället för abonnemang

I Flow är alla abonnemang utbytta till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben. Smart, eller hur?

Smarta appar

I Flows appar kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

Surfa och prata fritt i EU & Norden

Med Flow kan du jobba var du vill, när du vill. Varför inte spåna fram nästa stora grej på en skybar i Paris, eller ta telefonmötet med kollegorna hemma i Sverige från en mysig kaffebar i Barcelona? Byt till Flow idag, så inkluderar vi roaming i EU och Norden i våra mobillicenser och surfpaket. Flow gör det enkelt och roligt att jobba, alltid.

Skandinavisk lösning

Flow är en skandinavisk lösning. Det betyder att du och dina skandinaviska kollegor kan använda samma plattform när ni kommunicerar och samarbetar. Ring till varandra kostnadsfritt, chatta, koppla samtal och använd en gemensam växellösning oavsett om ni sitter i Sverige, Danmark eller Norge.