Office365 erbjuder stora möjligheter att flytta centrala funktioner till molnet vilket medför att vi inte längre är bundna av tid, plats eller enhet för att kunna arbeta. Tjänsten sammanför kraften i Office med avancerad e-post på företagsnivå, dokumentdelning, snabbmeddelanden och videokonferenser. Eftersom det är en molnbaserad tjänst från Microsoft har man alltid tillgång till senaste teknologin utan att behov uppgradera servrar eller annan utrustning.

MÅNGA MÖJLIGHETER

Kraftfull lösning

Office365 levereras i paket med olika tjänsteomfattning. Du väljer vilka tjänster som ditt företag har behov av. Dessutom håller Office365 sig uppdaterad så att du alltid har de senaste funktionerna i Word, Excel, Powerpoint med flera.

Arbeta när du vill, var du vill

Eftersom Office365 är en molnbaserad tjänst får du jobbet gjort var du än är. Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, saknar du inget i Office365.

Få mer för pengarna

Med låga förskottskostnader och flexibiliteten att lägga till tjänster och användare efter behov ger Office365 den avkastning på investeringen du behöver för att lyckas.

Enkel administration och kontroll

Administratörer på företaget har tillgång till en kontrollpanel i molnet där samtliga tjänster kan administreras och samtidigt ha kontroll över användandet av tjänsterna.