Excedo Service login

Access till Excedos tjänster

För att få tillgång till Excedos säkerhetstjänster hittar du nedan tjänster för att kunna ansluta till onlineportalen/kontrollpanelen.

Inom Excedo använder vi olika digitala onlinesystemtjänster för att få tillgång till våra säkerhetstjänster. Om du har problem med att logga in kan du kontakta vår helpdesk via telefon eller öppna ett supportärende. Alla system övervakas 24/7/365 för obehörig användning.

Excedo 360 (Domäner/DNS)

Kontrollpanel för domän- och DNS-hantering. Du måste ha ditt användarnamn och lösenord tillgängligt i kombination med 2FA.

Mailscreen

Kontrollpanel för säkerhetstjänsten Mailscreen. Du måste ha ditt användarnamn och lösenord tillgängligt i kombination med 2FA.

Webscreen

Kontrollpanel till säkerhetstjänsten WebScreen. Du måste ha ditt användarnamn och lösenord tillgängligt i kombination med 2FA.

Excedo Service Status

På den här sidan uppdaterar vi vår aktuella driftsstatus för våra säkerhetstjänster som vi tillhandahåller för dig!

Om du vill få kontinuerliga uppdateringar om incidenter eller om Excedo planerar underhåll av en tjänst som du för närvarande använder, kan du gå in på portalen Excedo Service Status och klicka på knappen "Prenumerera på uppdateringar" för att få e-postuppdateringar om sådana händelser.

Adress

Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA
Telefon: +46-8-50161200

 

Prenumerera på Excedo nyhetsbrev

Få senaste nyheterna från Excedo direkt till din e-post.