Upp till nittio procent av all e-posttrafik består idag av spam som kan innehålla både virus och phishingattacker. Det är ett säkerhetshot mot både privat och offentlig sektor. Ett välfungerade e-postskydd avlastar företagets it-avdelning och skapar förutsättningar att öka produktiviteten för hela organisationen.

Mailscreen ger dig en molnbaserad säkerhetslösning med komplett skydd mot alla e-postrelaterade hot såsom spam, virus, phishingattacker samt oönskad svensk reklam. Tjänsten är plattformsoberoende samt enkel att starta upp och administrera för IT-avdelningen.

SÄKRARE E-POST

Stoppar spam & virus

Mailscreen ger ett omfattande skydd mot spam, virus, phishing och e-postattacker. Såväl inkommande som utgående e-postmeddelanden filtreras. Tjänsten innehåller även ett förhöjt skydd mot svensk oönskad reklam.

Molnbaserad tjänst

Mailscreen är en molnbaserad tjänst vilket innebär att man kommer igång snabbt utan några installationer av programvara. Dessutom har man alltid tillgång till senaste versionen av tjänsten som automatiskt uppdateras.

E-postkontinuitet

Med Mailscreens funktion för e-postkontinuitet försäkrar du dig om att kunna ta emot och skicka e-post om företagets e-postserver kraschar eller anslutningen till den går ner. Funktionen aktiveras automatiskt när driftsavbrott inträffar och användare loggar in i webmailen för fortsatt arbeta med e-post. När servern är upp igen återlevererar Mailscreen samtliga mail som har mellanlagrats under driftsavbrottet.

Enkel administration

Mailscreen kräver ingen installation av hård- eller mjukvara. Tjänsten administreras genom en lättanvänd kontrollpanel med möjlighet att hantera villkor och regler som är specifika för företaget. Det ges även möjlighet att söka i e-postflöden, ta del av karantänrapporter och statistik samt få en snabb överblick av organisationens e-postflöden. Slutanvändare får personliga karantänrapporter levererade till sig med möjlighet till personliga inställningar för vit-/svartlistning.